pasfoto Bas

Welkom op mijn portfolio-website

Ik ben Bas Schoneveld, grafisch ontwerper en webdeveloper in Almere-Stad. Op deze site kunt u lezen wat ik doe, hoe ik werk en wat ik voor u op creatief gebied kan betekenen.

tel+email Bas

Wat doe ik?


Ontwerpen

U kunt bij mij terecht voor het ontwerpen van o.a. logo's, flyers, complete huisstijlen, brochures, jaarverslagen, auto- & gevelbelettering, advertenties, direct mail. Daarnaast kan ik u ook helpen met het opzetten van advertentie- en DM-campagnes.

Projectbegeleiding

Behalve het ontwerpen kan ik ook het gehele traject van ontwerp tot eindproduct begeleiden. U hoeft zich niet bezig te houden met zaken als planning en drukwerkbegeleiding, daarnaast heeft u slechts één aanspreekpunt.Webdesign

Naast het ontwerpen heb ik jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van websites. Dit kunnen eenvoudige statische websites of landingpages zijn, maar ook websites met uitgebreide modules voor nieuws, integratie van sociale media, zoekfuncties of gedetailleerde informatie over producten en/of diensten. En alles SEO-vriendelijk natuurlijk.Zelf uw website bijhouden

Websites kan ik voorzien van een onderhoudssysteem, zodat u die zelf eenvoudig kunt onderhouden. Dit kan een bestaand systeem zijn zoals WordPress of Joomla, maar ook een op maat gemaakt CMS die voldoet aan specifieke eisen.Voor wie?

Ik werk voor iedereen die op zoek is naar creatieve grafische ontwerpen en webdesign. Ik heb jarenlange ervaring als grafisch ontwerper, art director en webdeveloper. Ook complete projecten inclusief drukwerk, webdevelopment, hosting, etc. zijn mogelijk.

Benieuwd hoe het eruit ziet? Een aantal ontwerpen kunt u in mijn portfolio bekijken.

Er is voor bijna ieder budget een passend en vooral doeltreffend ontwerp te maken. Neem contact op, dan vertel ik er meer over.

Recent werk

Hieronder een paar projecten uit mijn portfolio

Seafood Flevoland

Seafood Flevoland Logo-ontwerp

Logo's in 20 minuten

Logo's in 20 minuten Logo-ontwerp

Andree Troost Geluidstechniek

Andree Troost Geluidstechniek Logo-ontwerp